nak join? klik banner ni yer

Friday, July 1, 2011

@ Aku Yang Rajin: Join Tropicana Twister Contest

Hihihi.. lagi entry "aku yang rajin" yer kawan2. Kali ni saya rajin nak join contest Tropicana Twister. Sebab contest tu tak memerlukan slogan and memang banyak botol a.k.a "label" seperti yang di syaratkan, kat rumah saya ni. So, apa susah2..potong, isi borang, beli stem dan pos kan jer lah. Nak-nak pulak opis saya memang dekat dengan pos office. Senang nak cakap..memang mendorong kerajinan ku lah.

 label tropicana oren...ada lah dlm 20 keping

borang penyertaan

Jom lah kita join sama2. Contest ni bermula 9 Mei - 31 July 2011. Senang saja syarat2nya.. 2 label minuman tropicana saiz 1.5ml untuk 1 borang. Kalo ada label yang botol kecil punya...korang hantar 4 keping label untuk satu borang. Jangan lupa jawab 4 soalan mudah yang perlu dijawab (tanda tick"je) sebelum korang pos borang tu ye. Tak menang hadia utama,  menang hadiah mingguan pun jadilah. 

So, untuk maklumat lanjut sila layari : http://www.tropicanatwister.com.my/



9 comments:

Wansteddy Tales said...

Hi Min, wan bagi tips, boleh? Sebabkan contest ni hi purchase. Walopn ada hadiah mingguan, cuba hantar banyak2 sekaligus. Maksudnya 1borang lain sampul tapi nk send tu pd hari yg sama. Kalau dpt kumpul dalam 10, 20 penyertaan dlm minggu tu baru hantar. Good Luck ya Min ;D

SyidaGorjes said...

ada chance dpt bmw nih!

petersam said...

Phentermine...

nice post thanks for sharing.

http://www.PhentermineHome.com/

kakngah said...

ala... baru jek buang 4 botol tropicana twister. tak tau pun ada contest mudah...

Ummi Eisya&Amani said...

bagus..nanti leh join la..

ibu MZW @ farah idayu said...

gdluck kak min ;) nak join jugalah..tapi kene borong air tropicanatwister ni dulu..huhu~

ibu_Arifa said...

@wansteaddy: Terima kasih kak wan kera berkongsi tip dgn saya. Saya akan cuba amalkan. moga2 kemenangan kak wan tu berjangkit lah dgn saya jg nnt.

@ Syida: hihihi..doakan say akak syida...aminnn.

ibu_Arifa said...

@Petersam: sama2..thanks jg sbb sudi singgah dan tinggalkan komen di sini. dtg lagi yer nnt.

@Kakngah: hihihi...tu lah..saya pun sblm ni dah berkoyan2 buang kak... rugi2...

ibu_Arifa said...

@UmmiEisya: jom join sama2...mana tahu, ada rezeki kita kat sini. tak dapat bmw, hadiah saguhati pun sedap jgk kan.

@Farah idayu: terima kasih farah.. jom la join sama2. sempat lagi nak kumpul label nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...