nak join? klik banner ni yer

Tuesday, July 5, 2011

@ Bersantai di Bayview, Batu Feringgi

Ni cerita awal bulan lepas, masa cuti hari "keputeraan Agung". Last minit punya plan sebenarnya ni...tiba2 jer  malam sebelum tu terasa nak bawak Dalila mandi kat hotel. Mujur Abah "on" jer. Pagi sabtu tu jugak kami gi walk-in cari hotel. Nasib baik 1st try dah dapat, maklumlah time tu tgh cuti sekolah. Kami stay kat Bayview, Batu Ferringgi. Masa sampai kat lobbi hotel, ada majlis sambut En. Khari Jamaludin (Ketua Pemuda). Ada majlis berkaitan dengan UMNO kat hotel tu rupanya. Sempat la tengok dia "live" haritu.. tapi tak ambik gambar pun. acik malu..huk..huk..huk..

Dapat check-in jam 2 petang. ..jam 3.30ptg kami dah kat dalam kolam untuk kanak2 dah. Ni 1st Dalila mandi kat dalam kolam tau. Excitet tak terkatalah. Sampai tak mahu keluar dari pool.  hihi.. jom layan gambar pulak.
masa mula2 turun...tgk..rambut pun tak basah lagi
aiii..berjalan ker berenang tu sayang..relek jer tu..

Dah terer apung dah sikit2.. dgn bantuan baju renang tu dan pelampung
tengok dia tengah pedal/kayuh tu.. dah nak tak bagi ibu pegang dia hokey..

dapat tunjuk ajar dari Abah pulak :P
Abah bawak Dalila berenang kat kolam dewasa pulak..
kaki dah tak sampai nak jalan2, so 100% Abah kena guida la kat sini.


dan akhir sekali
pose dari ibu dan anak yg syok berendam
-
-
-

-
-
-
-

-
-




10 comments:

Ema said...

sonok dalila yer..... hehehe

MisS HoNeY said...

hihi..comel ja die dgn pelampung die..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

aloloo..comeynye arifa..dh pandai mandi kolam =)

mintak jasa baek kwn-kwn komen entry nie. maera tgh join contest. mekasih.mmuahhx..

http://mid-sayang.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

ibu MZW @ farah idayu said...

syoknya anak dara ni berenang2 ke tepian..eceh!~ haha~ kak min, baju renang tu mmg ada pelampung ke? beli kat mana ye? berminat pulak ;p

Farra Dhelina said...

comel nya header!!! suka! akk buat eh? pandainyaaaaaa

tak kata tulis je.... said...

tomeinye.... teman ibu mandi ye dalila

Ummi Salsabila said...

seronok betul dalila dpt swim! :)

waniewadec said...

bestnyer...rindu nak mandi kolam lagi, makin comel la dalila!~

darla carolina said...

arifa sgt cute :)

Ummi Eisya&Amani said...

bestnye..dah lama gak tak g berendam ni..dalila,makin cantik dah besar ni..ibu,makin cun la skrg..nampak runcing la dagu..dah kurus ekh..hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...