nak join? klik banner ni yer

Thursday, July 7, 2011

@ Sunset di Bayview dan Arifa Dalila

Sambungan dari cerita percutian kat di Bayview haritu yer..

Dah penat berandam dalam kolam setelah akhirnya berjaya memujuk Dalila supaya keluar dari kolam.. kami naik makan2 kat bilik kejap then tengok jam dah nak dekat jam 6.30 petang, terus teringat nak tengok sunset pulak. Ajak Abah, huh! dah tak mahu dan tak larat dah dia nak turun, so saya keluar berdua jer lah dengan Dalila kat tepi pantai, tepi hotel tu.

Subhanallah.. cantik sungguh permandangan sunset hari tu. 1st time lah Dalila tengok sunset tepi pantai macam ni. Saya yang tak berapa terer/mersa lagi dengan Cik C (D40) ni pun kire pakai snap jer lah. Nak kena banyak praktis/latihan lagi nih dengan Cik C ni. Korang nak tengok? Haa.. jom tengok!


cantik kan...

ada bot pulak kat tengah tu..

alamak!! gambar tak ikut turutan..tengok ikut saiz matahari lah yer..

Cemana? cantik tak?.. dalam kamera jer nampak macam ni. Kat luar tak delah gelap sangat pun. Tak azan magrib pun lagi. Balik bilik tunjuk kat Abah..Abah cakap cantik. Wah..bangga jap..ni dalam tak berapa pandai adjust butang2 kamera tu nih..ekekek...kalo dah terer sure lagi syok snap kan.

Jom lah layan lagi gambar... sambil2 menikmati sunset nan jingga tu, sempat lah saya snap gambar anak saya, Dalila. jom tengok gambar pulak jom. Lucu pulak saya rasa tengok dia beraksi depan kamera petang tu.

 Terus pakai baju tido jer petang tu


Masa ni saya suruh Dalila kekonon tengok sunsetlah, saya nak ambik gambar dia..
tengok ??!!
cemana dia pose kat saya??!!

tegak jer macam tiang : P hahaha

oooo..Dalila menyakat ibu yer...

haaa..cam ni baru lah sporting!

aik!!?? aksi apa ini? Dalila..Dalila..






12 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

so sweet gurl~~

zaidah said...

cantik...pandai min snap gambar....

AiNeRzA said...

ala...tomey..tomey ngan toncang dalila tu....

KeTaM_BaTu said...

comey budak tu... ^_^

Akta 15 perlembagaan Pekerja Sosial

Hanya Maaf

Nadiah Sidek said...

cantiknya gambar! dalila pun comel! ;)

Gieyana said...

comel betul Dalila..:)
Sunset pon cantik..:)

gee ryder said...

dalila dah besar. comel tetap maintain :D

Ummi Eisya&Amani said...

dah panjang rambut dalila..pic tu cantik..dalila makin besar ni aku tgk makin byk iras rupa ibu dia la..

Sitisifir10 said...

Subhanallah cantiknya ciptaan Tuhan...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

cantik nyer sunset tueee...dah lama tak g tepi pantai tengok sunset lerrr

Ferry I said...

Anak yang cantik dan ceria.
Semoga menjadi anak yang sholehah aamiin...aamiin

Mrs Nury said...

Dah besar Dalila..

Last year tengok kecil = comel..

sekarang = cantik.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...