nak join? klik banner ni yer

Wednesday, January 25, 2012

@ Alhamdulillah..Dalila bakal jadi kakak nanti.

Baru nak buat entry ni kat blog...kawan2 kat facebook dah tahu dah

Alhamdulillah..saya dah mengandung lagi..minggu ni dah masuk minggu ke 21.
Doakan saya dan baby sihat dalam selamat semuanya yer kawan-kawan.


mengidam? rasa nak makan jambu batu...yang isi dalamnya tu warna merah dan mempelam apple. mana nak cari yer?

17 comments:

Gieyana said...

Congrats again Min..hurmss susah gk tue nk dpt pelam tue psl bkn musim rsnya..

kakngah said...

tahniahhhhhhh!!!

Ms Fai said...

congratulations kak... hepi dgr org pregnant ni. doakan rezeki untk fai jg ye kak...

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

tahniah.. waaa dah byk minggu dah.. take care..

Hilmirda Daud said...

tahniah...semoga dapat baby yang sgt comel..:)

mamamuhammad said...

tahniah ye.same lah kite.saye baru 15w..mempelam apple?yg bulat tu ke?rangup kn bile mkn?rumah arwah nenek saye banyak. actually baru je gugur raya aidilfitri kelmarin..tapi dah rezeki dpt lagi.jaga baby elok2..byk mkn benda berkhasiat n minum susu slalu! jmbu batu isi dalam merah?jambu ape tu ek?pink guava tu ke?(tnye sbb x pnh tgk)

ecamajasara said...

Congrate dear..adik ngan kakak sebaya..amin...

Huda said...

tahniah ibu arifa :)

Ibu Khalish n Ilhan said...

congrats ibu arifa. Jaga diri tu. Mempelam epal susah nak dpt skrg ni. tp, company sunrise-guava ada ladang pink guava di Ladang Sungei Wangi, Sitiawan, Perak.
masa peknen Ilhan, teringin juga tp xdan ke ladang, just beli jusnya saja. Tu pasal ilhan ms lahir pink je colornya mcm pink guava tu. hehehe...

mamano'a said...

wa...tahniah!!

Izan Ishak said...

tahniah min!!! kak izan baru tau ni... dalila nak jadi kakak dah ye...

pelam apple tu mmg sedap kan... rangup2 gitu. tapi kat sini cam takde juga. yg biasa2 tu adalah...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

tahniah...dalila tak buat hal ker?

ummiarissa said...

Tahniah!sebagai rakan blogger kegembiraan di kongsi bersama...

rynas said...

tahniah yer...jambu batu isi merah mmg susah nak cari skang ni. rasanya kena cari kat kg2 kot. mempelam epal selalu kalau kat pasar ada kot...kalau kat KL ler...hehhehe apa pun take care yer

Mama'cfa♥ said...

alhmdllh thniah.. yelame xdtg cni... pepun smoge ibu,bby n arifah sht

Dayah @ Real Ummu said...

tahniah Min..enjoy the moment...

mama salmi said...

tahniah min... baru dapat tau min preggy sbb dah lama tak buat blogwalking.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...