nak join? klik banner ni yer

Monday, December 12, 2011

@ Gambar Dalila Jalan2 Januari aritu

Nak update blog, tapi tak tau nak tulis citer aper..godek2 folder terjumpa gambar2 lama nih. Gambar masa bulan January 2011 aritu. Kami gi ke Taman Rimba.Gi jalan2 dan ambik2 gambar je.

sedikit gambar buat tatapan semua...

Assalamualikum..

ibu dan Dalila ready to pose!!

kami bercerita-cerita kat atas batu....best!!

indahnya menikmati alam bersama

last pose sebelum balik, muka dah letih dan mengantuk.


p/s: hari ni (12/12/2011) ada orentasi kat school baru Dalila. nanti akan dicerita ok.


7 comments:

BabyIntan said...

Amboi makin comelnya ibu dan anak nie!

Ema said...

dah nak setahun gambo ni.. hehehehe

miera said...

cutenya dalila...dah besar dah..emm.dah boleh jd kakak nie..hi.hii

mariaariffbaby.com said...

tuh la..kita dok baca banyak kali tajuk tuh.. :)

Ummi Eisya&Amani said...

dalila rindu kat kamuuuuuu

AYU said...

alahai.........comelnye dalila..

Ibuani said...

alahai.. cutenyer dia... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...