nak join? klik banner ni yer

Sunday, July 15, 2012

Live: Adik dan car seat baru



Hari ni, hari ke 47 bersalin, dah 3 hari saya lepas pantang. Malam tadi baru balik ke penang..budget esok nak cari car seat untuk syaakira. Nak train dari awal dia duduk kt situ.

Masa dalila umur 4 bulan dulu dah beli dah car seat tapi yg biasa2 punya..mungkin dia xselesa kt situ or usia 4 bln tu dah kira agak terlewat nak train untuk duduk kat dalam car seat..or kami yg cepat "mengalah" bila dia menangis bila letak kt situ.. (bape banyaknya "or" daa) entahlah... Dalila memang sampai sekarang tak mau duduk car seat :'(

Bila dah ada syaakira ni, memang nekad nak bagi dia biasa dari kecik lagi duduk kt car seat tu. Tadi masuk beli car seat kt butik peekaboo, area bukit jambul tu. Pilih punya pilih..rembat Graco jelah, w/pun xberapa bkenan dengan warnanya. Ciri2 pilihan; boleh adjust seat bagi flat sikit (xde flat mcm tilam tu..kira2 ok dari car seat lama dalila dulu lah) rasa sesuai utk baby syaakirah yang suka tidor ni.

Jom tengok pic syaakira dan car seat baru nya..
" Ibu dan abah harap adik suka yer duk kat situ"


Ibu nak ambik gambar ni..senyum sayanggg!! klik!!




4 comments:

Huda said...

wah comel :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

aallaaahhh comel nyerrr..nasib baik gambo jer kalau depan saya dah tentu saya picit2 pipi nyer..heheee

Ema said...

tembam nye budak ne.... hehehehe

Haslinda said...

Mihmihmih..comei..berjaya jgk letak dia lam.carseat...tp mmg kna letak dr awai.
Mau lmbt mcm dh 4 bln tu..dia dh cerdik terbiasa diriba..maka x mau nya dok lam tu..tahniah syakira sb mau dok tau :-) dok baik2 na..lgpun nak lena selesa apa empuk tilam tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...