nak join? klik banner ni yer

Monday, October 31, 2011

@ Ada "signature"lah kat kasut 'flower girl'

Haaa..semput dada saya bila balik kerja dan tengok kasut yang baru dibeli (kelmarin) pada 26-Oct, hari ini (27-Oct) dah ada banyak "signature" dah.. Punya lah susah nak cari kasut saiz dia yang warna PINK, alih-alih bila dah jumpa dapat "signature" free pulak. Entah mana dia jumpa pen entah lah, mungkin pen my MIL kot, dok guna tulis nama para jemputan untuk kenduri pada kad jemputan.

kasut 'flower girl' Dalila

 close up sikit- nampak contengan ball pen warna hitam tu

kat bahagian dalam pun kena jugak- dua2 side hokeyyyy :(

kat tapak pun ada, tapi mujur sikit je..

Nasib ler dia tak buat conteng kat sekeliling (kat tepi ker, kat belakang ker) kalo tak, macam nak kena beli lain jer lah.

Agak2 korang... kalo sental dengan varnish keluar tak? Hari sabtu ni dah nak guna kasut ni :(




8 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

yaaa ampunnn...rasa nyer kalau basuh dgn sabun pun hilang kot.tapi kalau dia tekan mata pen tue kuat2 kat kasut susah ler sikit nak tanggalkan nyer.

mamamuhammad said...

boleh hilang kot tapi kena gosok betul2 la.jgn pkai berus plak kang rosak kasut.cube pkai kain.ala mcm org nak tanggal cat.kn guna thinner pstu lap guna kain kan?yg ni pkai sabun je dah la.dalila x sabar nak sekolah da ke?hihihi

mariaariffbaby.com said...

alamak..macam my ecah la..mmg hobi bersama - conteng-conteng..

rasanya leh ilang..cuba lap ngan kain basah skit..

good luck dear..

Ema said...

gosok kuat skit kot...

Mamamanja said...

agaknya dia tgk corak kat kasut tu x cukup banyak.. tu yg tambah sendiri tu heheheh...

tp rerasanya basuh camtu je sental sikit pun leh ilang tu...

ibu MZW @ farah idayu said...

lama x jengah umah kak min ;) dalila pun dh sama mcm zharif saya pantang jumpe pen! haha..aritu tudung bawal biru cair saya jd kertas lukisan dia =)) anak2 yg kreatif mmg mcm tu kan..penah juga dia conteng handbag putih saya..alhamdulillah ilang..saya guna pemadam pensel utk handbag..kalo mcm kasut dalila tu guna sabun mandi ketul tu gosok ngn kain bole ilang insyaAllah..

Cik Nurul said...

kreatif sgt.. hihihi ^^

Akma Azlin said...

Salam, comelnya kasut tu. Feel free to visit my blog ye.
Azlin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...